Bericht archief

Norco Shoulder Immobiliser

Zachte sling ter ondersteuning van het gebied van elleboog tot aan pols. De tailleband houdt de arm tegen het lichaam en voorkomt schouderbewegingen. De speciale duimlus in de sling zorgt dat de pols en hand in de juiste houding blijven. Gechikt voor beide armen. Hand- en machinewasbaar, latexvrij. Verkrijgbaar in S/M/L en XL

Maatvoering: taillemaat.

Lengte sling 41 cm.

 

 € 29,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

 

Stoelbeschermers

De Vida wasbare en herbruikbare stoelbeschermers beschermen uw stoel tegen vocht en andere vloeistoffen. De bovenlaag is van speciaal materiaal dat vocht snel opneemt en hierdoor droog en comfortabel aan blijft voelen. Door de waterafstotende onderlaag van polyurethaan kan er geen vocht doordringen naar de stoel. Absorptievermogen 1 liter. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Afmeting: 50 x 60 cm

 

€ 11,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

 

Opblaasbaar rubberen ringkussen

Dit opblaasbare ringkussen wordt gebruikt om drukpijnen te voorkomen en het genezingsproces te versnellen. Te reinigen met een doek en warm water. Verkrijgbaar in 2 maten. Een los pompje is verkrijgbaar via artikelcode: SU41500.

 

41 cm  € 16,95

46 cm  € 18,95

pompje € 12,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

 

Harley Designer wigkussen

Dit wigkussen is zeer geschikt voor personen met tussenwervelaandoeningen en artrose. De basis van CMHR hoog veerkrachtig schuim is versmolten met 3 cm visco-elastisch traagschuim voor maximaal comfort en drukverdeling. De hoek van 8 graden zorgt ervoor dat de natuurlijke S vorm van de wervelkolom in stand wordt gehouden.

Ook verkrijgbaar met een bevestigingsband en met een Coccyx uitsparing aan de achterzijde.

 

36 x 36 x 7cm  € 41,95

 coccyx              € 42,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

 

Harley wigkussens

Door de hoek van 11 graden zorgt dit wigkussen ervoor dat het bekken in de juiste positie kantelt. De ruggengraat blijft in een natuurlijke houding staan waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk vermindert.

Gemaakt van polyurethaan schuim.

Ook verkrijgbaar met bevestigingsband en met een Coccyx uitsparing aan de achterzijde.

 

wigkussen   € 24,95

 met band    € 27,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.