Bericht archief

Opvouwbaar looprek luxe

Een licht aluminium, opvouwbaar looprek voorzien van plastic handgrepen. Door het indrukken van de knop vouwt u het looprek op. Het looprek is dan slechts 10 cm breed. Kleur zilver.

Afmetingen:
In hoogte verstelbaar van 78 – 96 cm
Breedte: 50 cm
Diepte: 40 cm
Maat stokdop: 27 mm

€ 73,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Rollator lichtgewicht

Een lichtgewicht aluminium rollator waarmee u makkelijk kunt manoeuvreren. De zitting kan op drie hoogtes ingesteld worden afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Remmen kunnen op slot gezet worden zodat de gebruiker veilig kan rusten in zittende of staande positie. Eenvoudig in te klappen. De handgrepen zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief tas onder de zitting.

Kleur metallic blauw.

Afmetingen:
Verstelbare zithoogte: 45,5 cm
Handgrepen in hoogte verstelbaar van 75 – 87 cm

Verstelbare zithoogte: 52 cm
Handgrepen in hoogte verstelbaar van 82 – 94 cm

Verstelbare zithoogte: 58 cm
Handgrepen in hoogte verstelbaar van 88 – 99 cm

Breedte tussen handgrepen: 45 cm
Totale breedte: 60 cm

€ 149,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Actimo® Home Binnenrollator

De Actimo® Home is een lichtgewicht binnenrollator die door het compacte ontwerp en zijn smalle wielen makkelijk wendbaar is. Hierdoor is het een ideale rollator om thuis te gebruiken.

Het comfortabele handvat is volledig met PU-schuim bedekt. De parkeerrem kan met één hand worden bediend. Makkelijk op te vouwen en op te bergen. Inclusief dienblad en mandje.

Kleur zwart.

In hoogte verstelbaar van 78 – 86 cm.
Breedte 58 cm.
Lengte 60 cm.

€ 149,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Let´s go indoor rollator

De Let´s Go indoor rollator is een lichtgewicht rollator voor gebruik binnenhuis. De Let’s Go indoor rollator is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer als trolley of tafeltje.

Deze rollator heeft een afneembaar dienblad waarop u bijvoorbeeld een bord of kop koffie kunt plaatsen om mee te nemen. Onder het blad kunt u een stoffen tasje hangen waarin kleine voorwerpen passen.

De Let´s  Go indoor rollator rijdt geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Ook de rand van een vloerkleed vormt geen obstakel.

De rembeugel is met een hand te bedienen. Druk de rembeugel omlaag om de parkeerrem in te schakelen en veilig te kunnen zitten en opstaan. De brede beugel zorgt ervoor dat u de rollator over de hele breedte kunt vastpakken. Over de gehele breedte is deze beugel voorzien van een zachte bekleding van rubber voor een goede grip.

Inclusief dienblad en stoffen mandje.

Afmetingen:

Handgrepen in hoogte verstelbaar van 79 -90 cm

Hoogte dienblad: 68 cm

Lengte: 63 cm

Breedte: 52 cm

Deze versie heeft een beukenkleurig frame met zilverkleurige buizen. Ook verkrijgbaar in de kleuren zilver en walnoot/chroom.

€ 219,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Splash Displaybeschermer

Beschermt electronica tegen neerslag. Past op nagenoeg alle scootmobielen. Door de elastiek aan de zijkanten eenvoudig om de stuurhendels te bevestigen. Ook verkrijgbaar in maat M/L.

Breedte 30 cm, totale lengte 44 cm.

€ 19,95

 

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Splash Zittingbeschermer

Deze elastische scootmobiel zittingbeschermer trekt u over de zitting en rugleuning. Met klittenband onder de zitting te bevestigen. Volledig waterdicht.

€24,95

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.

Gemino 30, dé 100% rollator

Bent u op zoek naar een lichte rollator, makkelijk te gebruiken, veilig in alle opzichten én ook nog gewoon mooi? Dan zal de Gemino 30 uw verwachtingen op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen. Zeer compleet, de enige echte 100% rollator!

Voordelen Gemino 30
• Lichtgewicht met gewicht van 7,1 kg
• Zeer stabiel met een maximale gebruikersgewicht van 150 kg
• Makkelijk opvouwbaar door het unieke vouw- en kliksysteem
• 6 geïntegreerde reflectoren voor extra veiligheid
• Breed aanbod aan accessoires
• Compact opvouwbaar, met 23 cm breedte, voor makkelijk transport of opbergen
• Design beloond met verschillende prijzen.

€289,-

Voor bezorgopties én advies: neem met ons op.